علم و دانشکسب و کار

مختصری بر کسب مهارت هایی برای درآمد زایی

چگونه به توسعه فردی و کسب سرمایه از مهارت‌های خود تحقق بخشیم؟

کسب مهارت درآمد زایی – یکی از مطمئن‌ترین راه‌های سرمایه‌گذاری در بازار امروز “سرمایه‌گذاری روی خود” است. توسعه فردی و کسب مهارت مورد نیاز بازار و پرورش خود، یکی از بهترین سرمایه‌گذاری‌هایی است که هر شخص می‌تواند از آن کسب سود کند. اما منابع ما محدود است، ما نمی‌توانیم همه مهارت‌ها را کسب کنیم. زمان و بودحه ما اجازه نمی‌دهد پس باید مهارت‌ها و دانش‌هایی که آموختن آن‌ها الزامی است و در رشد ما نقش مهمتری را بازی می‌کنند، بشناسیم.

1- کسب مهارت مدیریت زمان


توانایی برنامه‌ریزی کردن، متعهد کردن خود به اجرای برنامه تنظیم ساعات خواب و دیگر امور روزمره و اولویت‌بندی اهداف و کارهای مهم در طول روز، ماه یا سال جز با تمرین و اصلاح اشتباهات بدست نمی آید. اگر نتوانید از زمان تان درست بهره ببرید به هیچ یک از اهدافتان نمی‌رسید. پس داشتن مدیریت زمان بسیار اهمیت دارد.

2- کسب مهارت حسابداری

کسب مهارت درآمد زایی
حسابداری

قرار نیست عاشق حسابداری باشید. اما اگر قصد دارید کسب و کاری برای خود داشته باشید و بتوانید منابع مالی و درآمدی خود را به درستی مدیریت کنید باید اندکی حسابداری بدانید. منظور این نیست که ریاضی دان شوید! همان اندازه که مفاهیم پایه حسابداری و اصطلاحات را بدانید و از پس مدیریت دخل و خرج خود برآیید کافی است.

3- یادگیری زبان انگلیسی

واقعا نیاز به توضیح ندارد زیرا هر کس میداند زبان انگلیسی از گذشته بسیار اهمیت بیشتر پیدا کرده، اما ما در آموختن زبان دوم خیلی تنبل هستیم. باید به این موضع توجه داشته باشید که شرایط بازار و میزان دسترسی به بازار جهانی این طور نمی ماند، خود را برای آینده آماده کنید. اولین قدم برای ورود به بازار جهانی توانایی برقراری ارتباط است. به علاوه آنکه برای بروزرسانی دانش خود و خواندن مقالات روز به زبان انگلیسی نیاز داریم.

بیشتر بخوانید: 

4- اصول مذاکرات و مهارت های ارتباطی

در صورتی که نتوانید کلمات درست و مناسب را انتخاب کنید، قادر به برقراری ارتباط مطلوب با مخاطب خود نخواهید بود و یا زبان بدنتان با کلامتان هماهنگ نباشد احتمال آنکه بتوانید روی دیگران تاثیر بگذارید بسیار کم خواهد بود. حال برای چه به دنبال اثر گذاری بر دیگران هستیم؟

زیرا اگر آن ها شما را فردی قابل اعتماد ندانند در راستای خواسته ها و صحبت های شما حرکت نمی‌کنند و این موضوع رسیدن به هدف را برایتان سخت می کند.

5- مهارت استفاده “صحیح” از شبکه های اجتماعی

اگر نتوانید در شبکه های اجتماعی به درستی فعالیت کنید، عملا حجم عظیمی از ارتباطات خود را از دست داده اید و این یعنی از دست دادن فرصت‌ها. استفاده کردن از شبکه‌های اجتماعی بدون برنامه ریزی صحیح جز اتلاف وقت نتیجه‌ای نخواهد داشت. از طرفی نحوه استفاده و مسیر رشد هر رسانه اجتماعی یا پیام رسان با دیگری تفاوت دارد و هرکدام را بهر کاری ساخته‌اند که باید از تفاوت‌ها آگاه باشیم.

6- درآمد زایی با مدیریت کسب و کارهای آنلاین

کسب مهارت درآمد زایی
کسب و کار آنلاین

 

بازار امروز همانند گذشته نیست، حضور در بازار بر خط (آنلاین) برای بسیار از کسب و کارها و اصناف جز واجبات است. رصد کردن مداوم بازار برخط (آنلاین) و اطلاع از ایده‌های جدیدی که در این بستر اجرایی شده به شما کمک می کند فرصت‌هایی که مناسب کسب و کارتان است را شناسایی کرده و پیاده‌سازی نمایید. آشنایی با مراحل پیاده‌سازی، مدیریت و به درآمد رساندن یک کسب و کار برخط (آنلاین) از ضروریات دنیای امروز است.

7- خلق برند شخصی

در گذشته اینطور بود که می گفتند اولویت با تقویت برند سازمانی است و خوبه که مدیران در کنار آن به رشد برند شخصی شان نیز فکر کنند. اما امروزه داشتن برند شخصی اهمیت بالایی دارد، شما باید تکنیک‌های برندسازی را بیاموزید و خود را به درستی معرف نمایید. داستان خود را روایت کرده و مخاطبان هدف کسب و کارتان را گرد‌هم آورید.

8- درآمد زایی با کسب مهارت بازاریابی و فروش

اگر نتوانید برای محصولات و خدمات خود بازاری بسیازید عملا هیج کاری نکرده‌اید. یعنی اگر سال‌ها تحصیل کنید. یک ایده نو را شناسایی کنید و اون رو به محصولی ایده آل و با کیفیت تبدیل کنید. اما در نهایت نتوانید خریداری برایش پیدا کنید عملا از دید اقتصادی کاری صورت نگرفته است. “بازاریابی و فروش” جز مهارت‌هایی است که در تمام دنیا مورد نیاز هست و اگر روز به کشور دیگری مهاجرت کنید دانستن آن کارآمد و مفید خواهد بود.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا